27.2.2016

Vuohenjuusto-kasvispasta 3:lle


1 rkl basilikaa
1 rkl oreganoa
suolaa
2 rkl oliiviöljyä
1/4 tl chiliä jauheena
250 g kirsikkatomaatteja
10 cm kesäkurpitsaa
1 punainen paprika
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1,5 dl rucolaa
150 g vuohenjuustoa

250g spagettia
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
1 rkl basilikaa

Kumenna panulla oliiviöljy ja mausteet. Pilko paprika suurehkoiksi palasiksi, kesäkurpitsa ohuiksi palasiksi ja sipuli sirpeiksi. Kypsennä kasvikset pannulla. Puolita tomaatit, ja lisää rucolan kanssa pannulle. Lisää puristetut valkosipulit. Keitä spagetit suolavedessä.

Kun kasvikset ovat kypsiä, ota ne pois pannulta ja käytä renkaiksi viipaloidut vuohenjuustot kasvispannun kautta niin että ne hiukan sulavat.

Valuta vesi spageteista, ja sekoita joukkoon oliiviöly, basilika ja tarvittaessa suolaa. Annostele lautasille spagettia, kasviksia, vuohenjuustoa ja tuoretta rucolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, piristä päivääni :)