2.5.2013

Kukkui käki kesän kunniaksi

Maanantaina ÄI10 tunnilla tehtävänä oli kirjoittaa kynää nostamatta aiheesta Tänä iltana haluaisin...

Tänä iltana haluaisin vajota pehmeään nojatuoliin kaakaomuki kädessä, isoäidin mansikkaviltti ympärillä, hyvä ystävä vieressä. Tuijottaisimme hiljaa vesisateeseen. Pisarat olisivat kyyneleitämme ja poistaisivat yksi kerrallaan surut sisältämme. Tip, tip, tip.Haluaisin olla siinä hetkessä. Olla täysin vapaa ilman tekemättömiä töitä ja stressaavia asioita, tulla yhdeksi nojatuolini kanssa ja havahtua kuvitelmistani ystäväni lempeisiin sanoihin. Haluaisin läikyttää kaakaon välittämättä siitä että vilttiini tulee tahra ja nauraa sille kun ystäväni kertoo liukastuneensa lätäkköön.
Haluaisin päästää irti.



Sadetta lukuun ottamatta todellisuus olikin sitten jotain aivan muuta. Suoraan koulusta juoksin junaan, junasta vaihdoin bussiin ja istuin puoli yhdeksään asti orkesterissa. Kymmenen aikaan, kotiin päästyäni aloitin pupun korvien askartelemisen vappuaaton konserttia varten.

Leikkasin ensin kaksin kerroin taitetusta paperista korvat niin, että taitos jäi korvan alareunaksi jotta sain pannan kiinni korviin. Liimasin kartongit lapasista yli jääneelle kankaalle jonka olin leikannut kauttaaltaan suunnilleen puoli senttiä pahvia suuremmaksi. Liimasin korvat kiinni pantaan ja puolet vastakkain. Sitten aplikoin ruutukankaan ja tikkasin korvien reunat kiinni. Korvat sain valmiiksi vasta yhden jälkeen yöllä ja se yhdessä väsymyksen kanssa näkyy kyllä laadussa. Korvat kuitenkin toimi hyvin ja olivat kaiken vaivan arvoiset.






Tiistain vappukonserteissa kaikki orkesterilaiset olivat pukeutuneet ja "solisteina" oli pienten hanuristien lisäksi Circus Helsingin väkeä. Harmi kyllä, yhtään esitystä en nähnyt kun nuottien ja kapun seuraamisessa oli ihan riittävästi hommaa. Molemmat konsertit myytiin vikkelästi loppuun ja sali oli täynnä molemmissa konserteissa.
Kiitos kaikille katsomassa olleille! :)

Illalla kaikki 15 vierasta viihtyi hyvin ja ruokaa riitti. Simakin oli oikein hyvää ja kupli mukavasti. Sainpa jälleen kerran kanapiirakankin (omasta mielestänikin) onnistumaan, siitä ohjetta ehkä myöhemmin..
Kuva: Elias Lammi

Tänään tein Donkkiin kasvissosekeittoa. Tuli kyllä taas tosi hyvää, ainoa vaan että en tiedä mitä mieltä lapsoset on vihreästä keitosta ja parsakaalista...

Toukokuun kunniaksi kävelin ulkona paljain jaloin, söin perheen kanssa terassilla (siis kotipihassa), otin päiväunet riippumatossa ja kukkuipa käkikin kesän merkiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, piristä päivääni :)