180 g pekonia
1 munakoiso
½ kesäkurpitsaa
3 isoa tomaattia
1½ punasipulia
3 valkosipulinkynttä
1/3 paprika
200g fetaa
tomaattimurskaa tai -pyrettä
basilikaa
paprikajauhetta
mustapippuria
suolaa
pastaa
juustoraastetta
Paista pekoni, älä ruskista. Pilko kasvikset ja lisää paistettujen pekonien joukkoon yhdessä fetan, mausteiden ja tomaattimurskan kanssa. Hauduta kannen alla n. 15 min. tai kunnes kaikki ainekset ovat pehmeitä ja kypsiä. Keitä pasta ja tarjoa ruoka juustoraasteen kera.
Meillä ei tomaattimurskaa kaapista löytynyt, joten tekaisinpa itse tällaisen pikaversion:
3 tomaattia
1 punasipuli
1-2 valkosipulinkynttä
basilikaa
suolaa
Kaikki ainekset raastimeen ja mössöksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti, piristä päivääni :)