4.9.2011

Syksyn tuulia

Kävin pienellä kävelyllä ja aistin syksyn kaikin tavoin: maassa oli keltaisia lehtiä ja joka paikka näytti kauniilta postikortilta. Lisäksi ilma oli selkeästi jälleen syksyisenpi kuin ennen. Koko ajan siis syksyyntyy enemmän.
Ensimmäinen syysflunssakin alkaa pikkuhiljaa olla selätetty, johan viikon sänkyyn kaatanut kuumeilu alkoi koulussa suututtaakin. Myös kouluhommia on päässyt kertymään vino pino, ja eilen laskinkin viikon pitkänmatikan tehtävät.
Soittotauoltakin pääsin tänään palaamaan ja oli tosi mukavaa, tosin tunti jäi vielä vajaaksi päivän harjottelutavoitteesta, vaikka vähän yli 1,5 h tulikin soitettua. Pehmeä lasku toipilaana voikin olla ihan paikallaan.

Lukion ja uuden musiikkiopiston alettua ei käsitöihin ole pahemmin jäänyt aikaa. Harmi sinänsä :(
Viimeisellä lomaviikolla ompelin helpon ja nopean kesähameen vanhasta lakanasta jonka äiti olisi heittänyt roskiin. Hameesta tulee sitten joskus myöhemmin kuvia kun saan aikaiseksi laitella niitä.
Hyvä ystäväni "Teddy" vietti eilen synttäreitä ja lahja jäi antamatta, joten lupasin itselleni neuloa Teddylle lapaset jouluksi / uudeksi vuodeksi, kunhan ensin selvitän käden koon ja lempivärin.

Lukiolaiskalenteri tuli päälystettyä rakkainpien kuvilla, ja siitä tuli hieno (kuvaa en viitsi laittaa kun joka naama pitäisi bluurata, ja se olisi vähän tyhmä näköistä)... Tällä hetkellä kalenteri huutaa, että äidinkielen kirjaesseetä varten pitäisi lukea kirja. Hupsis! Englannin sanojakin on opettelematta ihan liian monta kappaletta!

Viime aikoina olen innostunut kasvisruuasta ja sitä on tullut laiteltua jonkun verran. Tässä vielä yhden viikon satoa (tosin ei kasvistuokia): Kuvat meni nyt vähän miten sattuu, mutta älkää välittäkö ens kerralla sitte paremmin!


 





 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, piristä päivääni :)