17.9.2011

Moikka!
Eilen oli ihan mahtipäivä! Suoraan koulusta menin ystäväni Epun koululle ja saatiin vietyä musaluokan käyttömahdollisuutta bänditreenejä varten eteenpäin, jesh! Sen jälkeen mentiin busilla Epulle ja Epulta pyörällä kauppaan. Leivottiin nuorteniltaan huippuhyvää tuplasuklaa-hedelmäkakkua, ylisuolasta pestotomaattipiirkaa, rakastuttiin pestoon, naurettiin, syötiin ja mentiin 1,5 h myöhässä nuorteniltaan, mutta mikäs siinä, hauskaa oli!

Nuortenillassa oli niin mahtavaa taas vaihteeksi. Pääsin soittamaan Teddyn kanssa yhdessä. Ite soitin viulua ja Teddy kitaraa. Muut lauloi ja meillä oli niiiin huippua ja ilta pelasti kyllä totisesti koko viikon!

Kakku maistui kaikille, mutta piirakkaan läntättiin vähän liikaa pestoa, niin että siitä tuli niin suolaista ettei maistunut kun yhdet palat, ja nekin vähän irvistellen. Muuten piirakkakin oli tosi hyvää, kun vaan pestoa olis enemmän säästeltu!

Tänään olin ensimmäistä kertaa Tapiolan nuorissa sinfonikoissa soittamassa. Tän periodin liidaa Jan Söderblom ja teemana on nuoret solistit. Teoksia on yhteensä 12, ja siinä riittääkin sitten soittamista. Tänään laskin, että soitettua tuli yhteensä 5h, mikä ei ole kovinkaan paljon ottaen huomioon sen, että 3.5 h kului orkesterissa. No joka tapauksessa orkesterin ilmapiiri oli tosi positiivinen ja oli hyvä yhteishenki. Metsään mentiin kaikki yhdessä ja matkalla sinne naurettiin. Kapellimestaria ei aina naurattanut yhtä paljon kun orkesterilaisia, mutta eiköhän se siitä kun porukka on vähän ehtinyt katsoa stemmoja.

Viime tiistaina sain soittaa Beriotin Skene ballet:ia yhdessä pianon kanssa. Kappaleen sain kesällä ja sitä sitten on tullut edydien lomassa soiteltua. Pianon kanssa soittaminen oli tosi opettavaista ja hyödyllistä ja kaiken lisäksi tosi mukavaa! Sen tunnin jälkeen leijuin jossain ihme musiikkipilvissä. Toivottavasti ens tiistaina menis yhtä hyvin ja olis yhtä mukavaa, pianon kanssa nimittäin olis taas tarkotus soittaa.

Myös koeviikko alkaa ensi maanantaina pitkällä matikalla. Kovin hyvin ei ole mennyt, niin että saa nähdä kuinka kokeessa käy. Englannin lukuaikataulustakin oon 3 kpl verran myöhässä, hupsiiis...

Jos pääsit tänne loppuun asti niin oletpa ollut jakselias mun pölötyksiäni kohtaan. Tuli ehkä vähän tylsemmän puoleinen postaus, mutta joskus niitäkin kait tarvitaan :D

Mukavaa syksyn jatkoa for everyone!
Koivu

P.s. yritän pitää päätökseni niistä Teddyn joululapasista. Vielä en ole alottanut, mutta lapaset on onneksi yhden illan juttu, niin että vielä ehtii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, piristä päivääni :)